A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Két tömegbaleset is történt hétfő reggel

Vágólapra másolva!
Az M0-ás autóúton négy autó, a XI. kerületben pedig három autó és egy motor ütközött össze.
Vágólapra másolva!

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság oldalán megjelent információk alapján több baleset is történt a hétfő reggel.

Négy személyautó ütközött össze az M0-ás autóúton, az M1-es autópálya irányába a 17-es kilométerszelvénynél, Szigetszentmiklós térségében. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Az Útinform szerint itt négy kilométer hosszú a dugó.

A XI. kerületben pedig három személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze a Balatoni úton, a Menyecske és Boldizsár út közötti szakaszon. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon a városból kifelé vezető oldalt teljes szélességében lezárták, a másik oldalon jelenleg egy sávon halad a forgalom.

Múlt hét péntek délután baleset történt Parád és Parádsasvár között. A baleset során egy ember meghalt. Múlt hét szombat hajnalban pedig egy Mercedesszel száguldozó holland férfi nem állt meg a piros lámpánál a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésében és nagy sebességgel belecsapódott egy Suzuki oldalába. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!