A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:55TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Így erőszakoskodik Magyar Péter a fiatal nőkkel, kiskorú lányokkal

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Az egész országot megdöbbentette Magyar Péter diszkóbotránya, amikor egy belvárosi elit szórakozóhelyen agresszíven viselkedett, fiatal, kiskorú lányokat részegen zaklatott, és még egy civil telefonját is elrabolta, majd beledobta a Dunába. Pár nappal a nagy botrány után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A TV2 Tények című hírműsora megtalálta azt a nőt, aki a Facebookon beszélt Magyar Péter viselt dolgairól. Egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett. Nemcsak erőszakosan akart vele szexuális kapcsolatot létesíteni, de amikor a nő elutasította, a nő előtt kezdett önkielégítésbe. Magyar folyamatosan erőszakoskodik a fiatal nőkkel, kiskorú lányokkal.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter diszkóbotrányától hangos a sajtó hetek óta, most viszont éppen az ott történtek miatt megszólalt egyik áldozata, akivel még a Tinder nevű társkeresőn ismerkedett meg a baloldali politikus. A fiatal nő, Laura elmondása szerint Magyar Péter erőszakosan viselkedett vele, szexuálisan zaklatta, nehezen tűrte a nő visszautasítását.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– mondta  a Tényeknek. A nő elmesélte azt az esetet, amikor Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a péniszét. 

A nő szerint Magyar nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában, és ezt az emberek nem látják. Laura most a tinidiszkós botrány miatt állt a nyilvánosság elé, és elmondta, hogy Magyar Péter megfenyegette őt. 

kiskorú, ötkert, magyarpéter
Magyar Péter fiatal lányokat akar megszerezni magának
Fotó: Ripost

A péniszéről küldött fotókat a fiatal nőnek

A nő elmondta a Tényeknek, hogy a Tinderen ismerkedett meg Magyarral, aki "mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd el viselkedni" az ismerkedéskor, 

és körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküld egy fotót a hímtagjáról. 

Vagyis Magyar Péter fényképeket küldött a nőnek a péniszéről. Ezen felül meztelen fotókat mutatott neki saját magáról és az előző barátnőiről. 

Magyar a nőt sértegette, mert nem akart vele lefeküdni, és azt mondta, hogy habár ő nem akar vele lefeküdni, neki akkor is könnyítenie kell magán. Így Magyar Péter végül a nő előtt kezdte el kielégíteni magát. Ekkor vette elő a péniszét.

Népszerű szórakozóhelyen zaklatott kiskorú lányokat

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Magyar Péter a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd elrabolta a telefonját egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Mindezek mellett vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves, háromgyermekes baloldali brüsszeli képviselő kiskorú lányok közül próbált válogatni. 

Végül annyira nem bírtak vele, hogy a biztonságiaknak ki kellett dobniuk a helyről. 

magyarpéter
Magyar Péter szeret luxusszállodákban találkozni a fiatal lányokkal
Fotó: Facebook

Magyar részegen tett szexuális ajánlatot gyerekeknek

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ripost megtalálta az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán. A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett rendezvényre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy a nagyon részeg

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

magyarpéter
Magyar mindig megnyerőnek akarja mutatni magát, de ez csak a látszat
Fotó: Facebook

Úgy viselkedett, mint aki – ahogy az édesapa fogalmazott – 

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad."

Már a volt feleségével is erőszakos volt

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, már Varga Judit volt igazságügyi miniszter is beszélt arról,  hogy Magyar Péter hol könyveket, hol a nadrágszíjjal és csattal együtt a nadrágját vágta hozzá volt feleségéhez, de előfordult, hogy várandósan egy ajtónak lökte. 

Minden eddigi információ azt bizonyítja, hogy Magyar Péter erőszakos ember, aki nem tűri, ha ellentmondanak neki, ha mégis, akkor erőszakot is képes alkalmazni a nőkkel szemben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!