Elismerte nyilvánosan Magyar Péter a diszkóbotrányát

Vágólapra másolva!
A hétvégén néhány száz rajongójának tartott beszédet Magyar Péter, ahol - természetesen a maga gyáva módján - szóba hozta a diszkóbotrányt. Mentegette magát, egészen abszurd módon arra is próbált utalgatni, szinte valamilyen erény, hogy így viselkedett, de tagadni nem merte. Elismerte.
Vágólapra másolva!

A híveinek tartott, de a facebookon közvetített rendezvényszerűségen Magyar Péter szánalmas magyarázkodásba kezdett a luxus-szórakozóhelyen történt botrányával kapcsolatban. Azt mondta:

tudom, hogy sok mindenkiben vannak kérdőjelek. Nyilván szokatlan, hogy egy politikus is lehet ember. Tudom, hogy ez ma nem tipikus Magyarországon. Lehetne máshogy is. Látjuk, hogy mások másként csinálják. Tudom, hogy nehéz megérteni, de szerettem volna ember maradni, egy közületek. És ígérhetem, hogy ugyan óvatosabban, mint eddig, de továbbra is az maradok.

 

Természetesen tartalmi értelemben a lényeg a beismerés. Már szó sincs Fidesz-propagandáról meg hazugságról, nem a Metropol vagy az Origo hazudik, nem is a több ezer titkosszolgálati ügynök rendezte meg, de még zöld manócskák sem kábították el és főleg nem a rendőrség kényszerítette arra, hogy lányokat zaklasson, verekedjen vagy ellopjon egy telefont. Nem, most már érdemben azt mondja, ő volt. Igen, ez a lényeg.

Csakhogy azért érdemes egy-két mondatot áldozni a stílusra is. A figura jellemtelenségére. Ha annyit mond, hogy súlyosan hibázott, szégyelli magát, méltatlanul viselkedett, mindenkitől elnézést kér, a diszkóbotrány súlyát és elfogadhatatlanságát nem kicsinyítené, de legalább arra lehetne gondolkodni, hogy a minden emberben meglevő lelkiismeret talán benne is ott szunnyad. De nem. Még a beismerést is képtelen tisztességen megtenni.

Zavaros gondolatmenetének a lényege, hogy részeg tombolása valamiféle érték. Ez az emberi viselkedés. Vannak például a hagyományos (normális) politikusok, akik este hazamennek a családjukhoz, mert hogy képtelenek civil emberként viselkedik. (Egyébként milyen tisztességes civil ember csinál ilyen botrányt?) És van ő, aki megmaradt ember. (Ez egy ember? Fiatal lányokat zaklatni, részegen tombolni, verekedni, lopni?) Sőt, meg is ígéri, hogy ilyen marad. Csak majd óvatosabban csinálja...

 

Magyar Péter részegen kiskorú lányoknak tett perverz ajánlatot

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ripost megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor biztonsági őrök botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert. A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett felkapott szórakozóhelyre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy az erősen ittasnak látszó 

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

kiskorú, ötkert, magyarpéter
Az édesapa vitte el a lányait, és vigyázott rájuk.
Fotó: Ripost

Úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott,

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

Mi történt?

Magyar Péter botrányosan viselkedett, részegen megütött egy embert, és egy telefont is ellopott, majd kidobták a biztonságiak egy rendkívül divatos belvárosi klubból. Magyar Péter hajnalban egy budapesti szórakozóhelyen, miután botrányos viselkedését többen is levideózták, az egyik vendég kezéből kitépte a telefonját, és azt erőszakkal magához vette. Amit később a Lánchíd mellett a rakpart lépcsőjéről beledobott a Dunába az agresszív baloldali politikus, és később megtalálták a hatóságok.  Az egyik vendéget szemtanúk szerint meg is ütötte. 

Részegen őrjöngött Magyar Péter

Magyar Péter nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett egy felkapott pesti, belvárosi szórakozóhelyen. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Egymás után alakultak ki tettlegességgel fenyegető szituációk, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők folyamatosan videófelvételeket is készítettek. 

Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni botrányos viselkedését. 

Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú, akik megerősítették, hogy Magyar erőszakkal elvette és zsebre tette az egyik vendég telefonját, amit később - ezt szintén többen látták - beledobott a Dunába.

Természetesen tartalmi értelemben a lényeg a beismerés. Már szó sincs Fidesz-propagandáról meg hazugságról, nem a Metropol v

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről