A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Szamurájkarddal támadt a rendőrökre egy férfi

Vágólapra másolva!
A rendőrök azért mentek ki az észak-alföldi településen élő férfihoz, mert tört-zúzott otthon. A férfi eleinte együttműködő volt, később azonban egy szamurájkarddal támadt rá a rendőrökre.
Vágólapra másolva!

A férfi otthonához július 26-án, reggel mentek ki a rendőrök, mert a bejelentés szerint részegen tört és zúzott. A rendőrök intézkedtek ellene, és mivel együttműködő volt, felvilágosítással akarták azt lezárni. 

Azonban a férfi bement a házba, ahonnan rövid időn belül egy szamurájkarddal jött ki, és megindult azzal a rendőrök felé. 

Fotó: Ügyészség.hu 

A rendőrök többször is mondták neki, hogy tegye le a kardot, de ezt nem tette meg. Ekkor a rendőrök elővették az autójukból a gázspray-t, majd figyelmeztették a férfit annak használatára. Azonban ez sem állította meg, ezért lefújták gázspray-vel. Erre a férfi elejtette a kardot. A rendőrök ekkor megbilincselték. 

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt javasolta a férfi letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. A férfi és a védője fellebbezett. 

Az Origo megírta, hogy korábban Fonyódon hallgattak ki egy migránst. Orvosi ellátást kért, majd amikor levették róla a bilincset rátámadt a rendőrökre és a katonákra. Többször megütötte, megrúgta és megkarmolta őket. Megpróbálta megszerezni a fegyvereiket, miközben azt kiabálta, hogy „I kill you”. 

Egy másik embercsempész kilenc migránst csempészett az autójával, összesen 84 percen át, 176 kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől. Végül egy rendőr célzott lövéseket adott le az embercsempész autójára, ezért állt meg. Az embercsempész kiugrott a kocsiból és elmenekült. A kocsiban lévő migránsokat elfogták. 

2022 novemberében egy embercsempész banda hosszú kilométereken keresztül menekült a rendőrök elől az M5-ös autópályán. Közben többször is rálőttek a rendőrökre. Végül a dugó miatt megálltak és futva menekültek tovább. Végül a TEK segítségével elfogták őket a rendőrök. A teherautóban 21 migránst csempésztek. 

Magából kikelve konyhakéssel fenyegette a hozzá kiérkező rendőröket egy komáromi férfi tavaly januárban. A rendőröket azért riasztották, mert a nagyszülei lakásában tört zúzott, sőt még a társasház lépcsőházának ablakát is kitörte.

Egy Veszprém vármegyei szállóban kezdett el kiabálni egy férfi. Később hívták a rendőröket. Amikor megérkeztek, azonnal rájuk támadt. Végül csak több rendőr, együtt tudta lefogni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!