Kisiklott egy tehervonat a soroksári állomásnál

Vágólapra másolva!
Tehervonat ütközött egy, a vasúti pályára befordult munkagéppel az átépítés alatt álló Ferencváros-Soroksár vonalszakaszon, a Soroksári út és a Soroksár állomás között kedd délután, a tehervonat több kocsija kisiklott - közölte a MÁV kedden az MTI megkeresésére.
Vágólapra másolva!

Tájékoztatásuk szerint személyi sérülés nem történt. A magánvasúti tehervonat nem szállított veszélyes anyagot. Az érintett szakaszon személyszállító vonatok nem, csak tehervonatok közlekednek. Az ügyben hatósági vizsgálat indult - írták. A MÁV közölte, hogy a szerelvény kisiklását kizárólag az ütközés okozta, pályahiba nem állt fenn, az esetnek tehát nincs köze a Keleti pályaudvarnál augusztus végén történt balesethez. Személyi sérülés nem történt.

Korábban arról is írtunk, hogy szombaton kombájnnal ütközött egy vonat Gátérnél. 

Pár napja arról is írtunk, hogy összeütközött két vonat Prágában, sokan megsérültek. Később kiderült, hogy a mozdonyvezető részeg volt.

Vonatbaleset történt Vác és Vácrátót között is a hónap elején, az autó sofőrje a tilos jelzés ellenére haladt át a sorompón. Az elmúlt hónapban két tinédzser halt meg a vasúti szabályok be nem tartása miatt. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!