Kikosarazta két nő, ezért részegen ámokfutásba kezdett egy sofőr Törtelen

Vágólapra másolva!
Részegen vezetett autójával egy férfi Töretlenen, amikor felfigyelt két nőre. Közelebb hajtott hozzájuk, hogy megismerje őket, de azok visszautasították a közeledését. Emiatt a férfi annyira dühös lett, hogy megpróbálta elütni a két nőt.
Vágólapra másolva!

2022 júniusában Törtelen egy férfi, akit már közeledési bűncselekmények miatt többször is elítéltek, autójával, jogosítvány nélkül, részegen közlekedett, mikor meglátott két bicikliző nőt. A nők a bicikliúton haladtak, ezért a részeg férfi közelebb ment hozzájuk a kocsijával, hogy beszélgessen velük, azonban ezt a nők visszautasították. 

Emiatt a férfi dühös lett és elindult a két nő felé, majd felhajtott a bicikliútra.

A nők ettől megijedtek és leugrottak a bicikliről, majd egy ház kapujába álltak. Ekkor a sofőr megindult feléjük, és csak 10-15 centire állt meg előttük. Ezt a férfi négyszer-ötször megismételte, miközben durván szidta a nőket. 

Amikor ezt két szemtanú, akik a nők segítségére siettek, meglátta, a férfi elmenekült. 

Olyan nagy sebességgel hajtott el, hogy elvesztette a kocsija felett az uralmát és egy közeli kereszteződésben majdnem nekiütközött egy teherautónak. 

Ezután a rendőrök hajtóvadászatot indítottak az ámokfutó ellen. Cegléden a hatóságok meg akarták állítani, de a férfi továbbhajtott. Emiatt a rendőrök kilométereken keresztül üldözték a részeg sofőrt. 

Végül a férfit egy rokona padlásán sikerült a ceglédi rendőröknek elfogniuk. 

részeg sofőr, autó, ittas vezetés
A kép illusztráció!
Fotó: Pixabay

Korábban egy férfit a rendőrök előállították, mert eltiltás alatt, részegen és bedrogozva vezette a kocsiját Kiskunhalason. Délután azonban újra volán mögé ült, pedig még bódult állapotban volt. Egy előzés közben összeütközött egy szemből jövő autóval. A balesetben mindkét utasa megsérült, az egyiküknek maradandó fogyatékossága lett. Egy debreceni férfi a munkahelyi tréning során veszélyeztette kollégái életét azzal, hogy részegen vezetett. 120-szal száguldott, és driftelt egy sofőr Dombóváron, közvetlenül azután, hogy több sört is megivott. Három éve pedig egy részeg sofőr elütött egy szabályosan közlekedő gyalogost, és a sorsára hagyta.

Egy nő pedig nő a karácsony utáni első napon, késő délután Esztergomban whiskyt ivott, aztán kocsiba ült, és a 10-es főúton Tata felé indult. Nem jutott messzire, Neszmélynél egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a kocsi felett, előbb átsodródott a szemközti sávba, aztán lecsúszott az útról, és egy terelőtáblának, majd egy vasúti átjárót jelző táblának ütközött, és egy füves lejtőn át a Dunába gurult. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!