Hét klassz utalvány karácsonyra

karásonyi ajándék boríték, utalvány
Vágólapra másolva!
Szokás azt hinni, hogy utalványt ajándékozni fantáziátlanságra és ötlettelenségre vall. Pedig vannak olyan utalványok, melyek igenis személyre szólóak, ötletesek és örömet szereznek.
Vágólapra másolva!

Bicikli és klubtagsági
A népszerű Rocket Bikes bicikliüzlet ajándékutalványát beválthatjuk bicikliszerelésre-, csinosításra, vagy akár egy új bringára is. Bringások örülhetnek emellé egy Kerékpárosklub-tagságnak is, amely számos kedvezményre jogosít. Jár vele kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítás, olcsóbban vihetjük a kerékpárt vonaton, és egyéb szolgáltatásokat és kedvezményeket is igénybe vehetünk. Az ajándékot közvetlenül a címzettnek is kipostázza a Magyar Kerékpárosklub, így tényleg házhoz megy a Jézuska. Információk itt.
Kinek? Bringamániásoknak.

Szabadidőt karácsonyra!
Az elintézzük.hu szabadidő-utalványa a cég által kínált szolgáltatásokra váltható be, vagyis személyes iratokkal, adóigazolásokkal, autós adminisztrációval és hasonló kellemetlen intéznivalókkal kapcsolatos ügyintézésre. És valóban, az ezekre fordított időt valóban sokkal izgalmasabban is el lehet tölteni. Ahány órát adunk ajándékba, annyi órát vehet igénybe a megajándékozott.
Kinek? Elfoglalt, munkamániás ismerőseinknek, esetleg vizsgákra készülő egyetemistáknak. De leginkább a hivatalos papíroktól, ügyintézéstől ódzkodóknak (tehát mindenkinek).

Forrás: sxc.hu

Túra Budapesten
A különleges városnézéseket kínáló Underguide Budapestnél túrautalványt is beszerezhetünk maximum hat fős csoportok részére. A túra olyannyira személyre szabott, hogy a vezető az ajándékozóval közösen egyezteti a programot, így garantáltan teljesíti a különleges kívánságokat is. Kérhetünk például különleges épületeket bemutató túrát, gasztrománoknak piactúrát, irodalomrajongóknak pedig irodalmi helyszíneket felkereső sétát.
Kinek? Azoknak, akik legtöbbször csak rohannak a városban. Nem budapesti ismerősöknek, akik kevésszer látogatnak a fővárosba. Akár egy egész családnak, munkatársaknak kollektív ajándékként (magunkat is beleértve).

Hobbi ajándékba
Biztosan mindenkinek van egy olyan hobbija, melyet valaha elkezdett, aztán félbehagyott. Vagy egy olyan vágyálma, melyet már régóta szeretne kipróbálni, csak eddig nem mert. Ha ehhez megadjuk a kezdő lökést karácsonykor, biztosan sikert aratunk. A Feldobox Hobbi katalógusból különféle tanfolyamokat, foglalkozásokat választhatunk, üvegkészítéstől a capoeirán keresztül a macivarrásig. Hasonló szellemben a Messzelátó Egyesületnél is befizethejtük kedves ismerősünket egy szappan-, sajt- vagy kozmetikumkészítő foglalkozásra.
Kinek? Halogatásban jeleskedő barátnak, barátnőnek, szülőnek.

Versenyszellem
Futómániás ismerősnek válasszuk a BSI Mozgásutalványát! Az ajándékutalvány 2000 és 5000 Ft-os címletekben kapható és egy éven belül bármely BSI által szervezett eseményre történő nevezésre felhasználható.
Kinek: Akik szeretnek versenyezni - na és futni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!