Top 5 fényképes ajándék ötlet és tippek a megvalósításhoz

Vágólapra másolva!
Szeretnél meglepni valakit, de sablonok szóba sem jöhetnek? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a fényképes ajándékokat! A fotóknak varázslatos ereje van: örökké teszik az élet múló pillanatait, hogy azokat bármikor újra feleleveníthesd, így hát kár lenne a digitális térben őrizgetni őket. De milyen meglepetést kreálhatsz egy jól sikerült fotóból?
Vágólapra másolva!

Íme az 5 legnépszerűbb ötlet:

  1. Póló: A póló jolly joker ajándék, de egyedi fényképpel az igazi. Válassz egy vicces vagy megható közös pillanatot és készítsd el a gardrób legmenőbb darabját egy nyomtatott póló formájában!
  2. Bögre: Indítsd szeretteid napját egy mosolygós kávézással! A bögre nem csak praktikus, de egyben a konyha éke is lehet, ami mindig emlékeztet a szép pillanatokra.
     
Fotó: Shutterstock
  1. Kötény: Legyen szó akár egy közös főzőcskéről, akár egy családi vacsoráról, a fényképes kötény mindig adni fog egy extra fűszert az ételeknek: ez a szeretet.
  2. Puzzle: Válassz egy közös fotót, amit aztán együtt kirakhattok! Míg alakul a kép, feleleveníthetitek a régi emlékeket és új közös élményeket szerezhettek.
  3. Egérpad: A számítógépes munkaállomás szürkeségébe mindenkinek jól jön egy kis szín. Válassz egy vicces vagy inspiráló fotót, ami a húzós munkanapokat is feldobja!

No de hogyan lesz tökéletes?

Valószínűleg nem mondunk meglepőt azzal, hogy az egyedi fényképes ajándék lelke maga a kép. A 100-150 DPI feletti képeket már szépen lehet nagyítani, de a legjobb, ha a felbontás legalább 300 DPI, ebből már szuper minőségben lehet nyomtatni. Ne feledd, a homályos, sötét és túlexponált képek nem fognak jól mutatni, akkor sem, ha beállítást egy profi fotós is megirigyelné.

Ha megvan az igazi, mégsem vagy teljesen elégedett, csalj egy kicsit és használj szerkesztőprogramot. A kompozíció javítása érdekében vágd ki a fotóból a felesleges részeket, aztán jöhet a fényerő, a kontraszt és a telítettség beállítása. A fekete-fehér, vintage vagy szürkeárnyalatos effektek egyedi hangulatot kölcsönözhetnek a fotónak.

Utolsó lépésként győződj meg róla, hogy olyan céget választasz, ahol az ajándéktárgy nyomtatás a napi rutin része, mégis minden egyes munka külön figyelmet kap. A PólóForma csapata ezt tudja, hívd elő a legkreatívabb éned és irány a honlap, ahol a saját terveid alapján rendelheted meg a fényképes ajándék nyomtatást!

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről