Jacko Diana hercegnőre emlékezik

Vágólapra másolva!
Michael Jackson október 29-én megjelenő Invincible című lemezén szerepel egy dal Diana hercegnő haláláról. A popsztár már régóta szeretett volna egy dalt írni Lady Di-ről, akit személyes barátjának tartott.
Vágólapra másolva!

Michael "Ha nem hallottad volna, üldözték a barátomat, aki össze volt zavarodva, mint ismerőseim közül oly sokan" -áll a dal szövegében. "Ez volt a legszomorúbb dolog, amit valaha éreztem Kennedy halála óta. Összetörte a szívem. Csak sírtam és sírtam"- mesélte Michael.

Ez a dal azt is mutatja, hogy a popsztár mennyire szenved a sztárság, hírnév nyomásától - mondta a lemezkiadó egyik munkatársa. A dal refrénje szerint: "Szükségem van a magánéletemre! Hagyjatok békén!"

Jacko és a hercegnő '88-ban találkoztak először a Wembley-i koncerten, ahol a posztár Bad Tour feliratú dzsekiket ajándékozott Harry és William hercegeknek. Diana halála előtt Jackson több ezer dollárt áldozott telefonbeszélgetéseikre. "Megbízott bennem. Mindent megbeszéltünk, ami vele történt. Beszélnie kellett valakivel, aki tudta, min megy keresztül. Csapdában volt."

Diana hercegnő emlékét már őrzi egy dal, amit egy másik bizalmas barárja, Elton John énekelt lemezre. A Candle In The Wind 1997-ben a legtöbb példányban eladott kislemez volt: 33 milliót adtak el belőle.

Ajánlat:

Jacko honlapja

Egy Diana emlékének szentelt webmagazin

Korábban:

Jacko akciója a terrortámadás áldozataiért

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről