Kym Marsh kilép a HearSayből

Vágólapra másolva!
A 25 éves sztár állítólag Myleene Klass-szal, a csapat egyik tagjával folytatott visszatérő vitái miatt hagyja ott a Hear'Sayt. Kilépéséről nyilatkozatott adott ki, melyben ezt írja: "Kiléptem az együttesből. Senkit sem okolok ezért. A csapat egyszerűen nem működik már."
Vágólapra másolva!

Danny Foster, Noel Sullivan, Suzanne Shaw, Klass és Marsh, azaz a Hear'Say az ITV1 Popstar című tehetségkutató versenyének győzteseiként tettek szert azonnali hírnévre. Már első számuk, a Pure and Simple hatalmas sikert aratott, egészen a brit slágerlisták csúcsáig jutva.

Bár az együttes honlapján a főhír még az, hogy megvannak a 2002-es turné állomásai és időpontjai, most, alig egy évvel megalakulásuk után a pletykák már a feloszlásról szólnak.

Marsh és Klass köztudottan nem jól jöttek ki egymással az utóbbi időben. Néhány hete súlyos csatározásaikról számolt be a sajtó, bár televíziós interjúikban ezeket rendre cáfolták. Ennek ellenére a szigetország újságírói már decemberben azt mondták: 2002 elsőként feloszló jelentősebb együttese a Hear'Say lesz.

Jóslatuk most beigazolódni látszik. Marsh, aki két gyermek anyja, és az Eastenders sztárjának, Jack Rydernek a jegyese, utoljára a csapat ománi útjával kapcsolatban szólalkozott össze Klass-szal. Az Ománban állomásozó brit katonák előtt léptek volna fel, Marsh azonban megtagadta a beleegyezést. Szerinte az ugyanis "szégyentelen pr-fogás." Ezzel számára betelt a pohár.

A BBC News Online-nak nyilatkozva a Polydor kiadó szóvívője cáfolta a kilépésről szóló hírt. Álláspontja az, hogy Kym hivatalosan még a csapat tagja. Január 14-én az összes, a Hear'Say ügyében érintett fél összeül tárgyalni. A lemezkiadó szerint csak ezután lehet biztosat mondani a jövőről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről