A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Oszama klipben szerepel

Vágólapra másolva!
Oszama bin Laden is megjelenik Mystikal "Bouncin' back (bumpin' me against the wall)" című klipjében.  Mystikal lesz az első hip-hop sztár, aki hozzászól az Egyesült Államok terrorellenes háborújához.
Vágólapra másolva!

A videóban az al-Kaida terrorszervezet teljhatalmú ura egy World című magazin címlapján jelenik meg, ez előtt sétál majd el Mystikal. A lépfenetámadások is megjelennek a klipben, egyrészt újságok címlapján, másrészt egy postás személyében, aki mintha mi sem lenne természetesebb, védőmaszkban hordja ki a leveleket.

A klip elkészültét akár az állam is dotálhatta volna, hiszen Mystikal teljes mellszélességgel kiáll az amerikai eszméért, arról énekelve, hogy népe önbecsülését és morálját nincs ami legyőzhetné. Bármi történt is szeptember tizenegyedikén, az Egyesült Államok kiheverte, s magasabbra jutott, mint azelőtt volt.

Producere szerint ezt persze nem csak a háborúra kell érteni. "Amerika visszavág. Sokkal több kell ahhoz, hogy legyőzzenek, mint néhány felrobbantott repülő és megmérgezett levél."

Az elkészült klip megtekinthető a rapper hivatalos oldalán. A számot február 11-én jelentetik meg, pontosan öt hónappal a WTC ledőlése után. A Tarantula című új album egy hétre rá kerül a boltokba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!