A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Britney mindent bevallott Vilmos hercegről

Vágólapra másolva!
Britney Spears nyilvánosan bevallotta, hogy igaz a pletyka, miszerint kapcsolatban áll Vilmos herceggel. Ez azonban szigorúan e-mailekben váltott baráti levelekre korlátozódik.
Vágólapra másolva!

Rendszeres e-mail kapcsolatban áll egymással az amerikai tinibálvány Britney Spears és a világ "legkapósabb facér pasija", a brit korona várományosa, Vilmos herceg. Ezúttal kivételesen nem ellenőrizhetetlen pletykáról van szó, hiszen a barátságról maga Britney számolt be egy tévéinterjúban.

Az egyik legnépszerűbb brit beszélgetős műsor, a Frank Skinner Show minden lében kanál házigazdájának kérdésére, hogy mi igaz a hercegi flörtből, Britney először volt hajlandó nyilvánosan válaszolni. Elmondta, hogy ő és Vilmos gyakran váltanak egymással e-maileket, és egy ideig azt tervezgették, hogy egy vacsorával egybekötött randit is összehoznak, ám ebből egyelőre még nem lett semmi. Ezt hallva Skinner meg is jegyezte, hogy a 20 éves díva talán jobban járna Vilmos öccsével, a nemrég kábítószer-ügye keveredett Harry-vel, hiszen ő "sokkal szórakoztatóbb".

Skinner azt is megkérdezte Britneytől, hogy valóban igaz-e az, amit váltig állít magáról, nevezetesen hogy máig őrzi a szüzességét. Az énekesnő erre csak annyit mondott, hogy már ezerszer megbánta, hogy ezt a témát megosztotta a nyilvánossággal, azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy ő és barátja, Justin Timberlake meddig jutottak az ágyban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!