A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Liza Minnelli felépült, és férjhez megy

Vágólapra másolva!
Liza Minnelli felépült évek óta tartó egymást követő betegségeiből, és most újra koncertezni kezd. Azt mondja, ezt is vőlegényének köszönheti.
Vágólapra másolva!

A színésznő jelenleg Londonban tartózkodik, itt propagálja új koncertkörútját. Ebben is segítőtársa David Gest producer, aki márciusban elveszi őt feleségül, adja hírül a BBC.

Az esküvő nem mindennapi pompával zajlik majd, s természetesen az illusztris vendégek tömkelegét hívták meg. A vőfély Michael Jackson, a nyoszolyólány pedig Elisabeth Taylor lesz, s már ezen adatokból is lehet következtetni az esemény társasági horderejére.

Liza Minnelli csaknem negyven kilót fogyott betegsége következtében. Agyhártyagyulladásának idejéből ismerős a kép, a mindig vidám és energikus színésznő egy tolókocsiból fáradtan integet a kamerának.

Most már örül is a leadott kilóknak. "David végig segített lelkiekben. Rengeteget fogytam, és ez tulajdonképpen még jót is tett nekem. A hátam ugyanis már nem bírja a terhelést, s minél könnyebb vagyok, annál jobban érzem magam" - mondja.

"Egy évvel ezelőtt nem tudott járni és nem tudott beszélni. Tolószékbe kényszerült, és azt mondták, soha többé nem fog újra énekelni" - így Gest. - "Közben lefogyott negyven kilót - ugyan ki lenne képes mindezeken keresztüljutva ily csodálatosan kinézni?" - tette hozzá.

A pár 15 évvel ezelőtt Frank Sinatra otthonában ismerte meg egymást. Gest szerint ez csak egy afféle "hello, Minnelli kisasszony, hello, Mr. Gest" volt, ami után 15 évig nem is látták egymást.

Nem egészen így történt ez, amikor is másodszor találkoztak Michael Jackson visszatérőkoncertje kapcsán, aminek Gest producere volt, Minnelli pedig itt jelent meg betegsége után először nyilvánosan.

Gest szerint pontosan látták előre, mi fog következni, miután egy megbeszélésre összejöttek nála. Elmentek együtt ebédelni, és utána minden ment a maga útján.

Liza Minnellit láthatóan felvillanyozta eljövendő negyedik házassága. Koncertkörútja a Royal Albert Hallban kezdődik április másodikán. Azt mondja, a klasszikus Kabaré-jelenetek mellett sok meglepetés várja majd a közönséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!