A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Négymillió dollár McCartney egyetlen fellépéséért

Vágólapra másolva!
Négymillió dollárt ajánlott egy Las Vegas-i kaszinó Sir Paul McCartneynak egyetlen fellépésért.
Vágólapra másolva!

A Sunday Times értesülései szerint az egykori Beatle négymillió dolláros ajánlatot kapott a MGM Grand kaszinótól. Ezzel minden idők legjobban fizetett brit előadójává válhatna.

A kaszinó nem véletlenül szánta rá magát a hatalmas költségű vállalkozásra. Sir Paulnak ugyanis nem kisebb attrakciót kell helyettesítenie, mint a végül elhalasztott Lennox Lewis - Mike Tyson nehézsúlyú világbajnoki meccset, ami április hatodikára volt meghirdetve a nagynevű szálloda ringjébe.

A szeptember 11-e utáni recesszió a kaszinókat is érzékenyen érintette. A tervezett meccs hozamát több százmillió dollárra becsülték, beleszámolva természetesen a többi kaszinó és a város turisztikai bevételeit. Ennek ellenére Nevada megtagadta a megfelelő engedélyek kiadását, mivel Tyson a meccsről tartott sajtótájékoztatón New Yorkban beleharapott Lewis combjába.

Az MGM Grand promóciós igazgatója, Scott Ghertner így nyilatkozott: "McCartney nagy esemény lehet a kaszinó életében. Még nem állapodtunk meg véglegesen, de már elkezdtük a tárgyalásokat."

Az MGM története során nem az első eset, hogy nagy sztárok lépnek fel. Koncertezett itt már Elton John, a Rolling Stones, Phil Collins és Barbaa Streisand is. A belépőjegyek ára több mint 120 ezer forint, de feltehetőleg ez keveseket fog visszatartani, ha már úgyis Las Vegasban járnak.

Korábban:
A legjobb betétdal címért is erős a verseny
Britannia első pop-milliárdosa

Ajánló:
Minden, ami Beatles

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!