A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Gallagher, hivatásos botrányhős

Vágólapra másolva!
Liam Gallagher ismét a régi. Nem kellett sokat várni rá, hogy az agresszivitásáról és tapintatlanságáról híres énekes újabb botrányba keveredjen. Ezúttal egy fotóst ütlegelt és gyalázott hangosan, majd ráöntötte kávéját.
Vágólapra másolva!

Vajon mi is lenne a britpopból sztárjai arroganciája és agresszivitása nélkül?

Úgy tűnik, az újságok címoldalára kerülni mindenképpen kifizetődő, s talán ennek is köszönhető, hogy a már-már hivatásos botrányhős, Liam Gallagher ismét csúnyán kikelt magából.

Az Oasis frontembere éppen elhagyni készült a londoni Met Bárt barátnője, Nicole Appleton társaságában, amikor észrevette, hogy fotósok hada figyeli őket. Az agya azonnal elborult és elkezdte lökdösni az egyiket.

"Az egyik percben még Nilcole-lal nevetgéltek, a másikban meg már ezt az ürgét ütlegelte. Próbálták lehűteni Liamot, és úgy tűnt, minden rendben lesz. Akkor ez a pasi még egy fotót akart készíteni, s erre Liam teljesen kikelt magából, aminek az lett a vége, hogy a fickót leöntötte forró kávéval, miközben folyamatosan gyalázkodott," - meséli egy szemtanú.

Az Oasis legújabb albuma feltehetően májusban jelenik meg. A 2000-ben megjelent Standing On The Shoulder Of Giants-t követő lemez munkálatai közel egy hónapja fejeződtek be, munkacíme Heathen Chemistry.


Korábban:
Májusra várható az új Oasis album
Liam lehet Britannia legjobb dalszerzője

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Az Oasis albumaival

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!