A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Justin új barátnője

Vágólapra másolva!
Ezidáig sem Justin, sem Britney nem erősítette meg a szakítás hírét, sőt, Britney határozottan tagadta azt, az 'N Syncből ismert szépfiút azonban szombaton egy barna hajú lánnyal látták táncolni, mialatt Britney az olasz tévében lépett fel.
Vágólapra másolva!

Justint egy másik alkalommal le is fotózták, ugyanannak a lánynak a társaságában, amint egy Los Angeles-i étteremből távoztak, ráadásul csókolózva.

A barátok tudni vélik, hogy a szakítás oka is ez a hölgy volt.

Az angol Sun című bulvárlapnak nyilatkozva az egyik barát elmondta, hogy Justin februárban randizott először az ismeretlen lánnyal, néhány órával azelőtt, hogy csatlakozott Britneyhez az énekesnő Britney Spears: Álmok útján című filmjének premierjén.

A legutóbbi légyottról az említett barát a következőket állította: "Justin randija rendkívül kalandos volt.

Külön-külön érkeztek meg az egyik mexikói étterembe, a lány odament az asztalához, és több mint egy órán keresztül étkeztek. Ezután Justin kinézett az ajtón, hogy meggyőződjön, nincsenek fotósok odakinn, majd együtt távoztak.

Gyors csók és ölelés után Justin a parkban várakozó testőréhez sietett. Megpróbálták az egész ügyet titokban tartani, de tulajdonképpen senki sem csodálkozik azon, hogy szakított Britneyvvel. Már jó ideje nem volt rózsás a helyzetük".


Korábban:

Britney cáfolja a szakítást
Milliók álma, Britney Spears újra egyedül
Britney-t és Justint rajtakapták az ágyban

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Britney albumaival

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!