Osbourne-ék az MTV legsikeresebbjei

Vágólapra másolva!
A kiöregedő rocker kiterjedt családi életét feldolgozó élet- és persze izzadságszagú sorozat minden idők legsikeresebbje lett az MTV 21 éves történetében.
Vágólapra másolva!

A sorozat múlt keddi epizódját 6,3 millióan nézték meg, az azelőttit hatmillióan, s ez jól illeszkedik az irányvonalba, mely szerint a sorozat sikere egyre csak nő.

Az Osbournes nem más, mint az ős-metálos, Black Sabbath-alapító Ozzy Osbourne házában és főszereplésével játszódó történet. A film sztárjai még: Sharon, Ozzy felesége, valamint Kelly és Jack, a két kövér gyermek.

A műfaj komédia, a helyszín az Osbourne-palota, forgatókönyv nincs, a történetet az élet írja, kamerával. A család nyíltan beszél szexről, tanulásról, gyermeknevelésről, kutyasétáltatásról.

Se Beavis & Butthead, se Real World, se Jackass - soha sorozat az MTV-n ilyen nézettséget el nem ért. Az Osbournes még az Államokban oly népszerű profi wrestling közvetítéseket is rendszeresen maga mögé utasítja.

Az MTV persze megpróbálja meglovagolni a hullámot: heti 15 alkalommal játszanak részeket a sorozatból. Teszik ezt már csak azért is, mert mindössze három levetítetlen epizód maradt a tarsolyukban. No meg három további rész, amit esetlegesen össze tudnak ollózni a fel nem használt felvételekből.

Az MTV persze tárgyal egy újabb sorozat leforgatásáról is. Az Osbourne-ok azonban, úgy tűnik, a turisták miatt aggódnak. Kaliforniai otthonuk ugyanis kezd afféle búcsújáró hellyé változni, a ház előtt folyamatosan bámészkodók ácsorognak. Így a tárgyalásokra csak akkor hajlandóak, ha a második sorozatot angliai otthonukban forgatnák.


Korábban:
Az MTV újabb reality show-kat indít

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Ozzy albumaival!

Ajánlat:
Osbourne-ék, minden mennyiségben

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről