Kylie szakított barátjával

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue két és fél év után szakított modell barátjával, James Goodinggal.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPAA pletykasajtó híresztelései ellenére nem házasodik össze barátjával, James Goodinggal Kylie Minogue. Sőt a fiatal pár hivatalosan is bejelentette, hogy véget vetnek két és fél éves kapcsolatuknak. Kylie és James nyilatkozata szerint kiszámíthatatlan életvitelük lehetetlenné tette, hogy fenntartsák kapcsolatukat.

A szakítás ellenére a fiatalok jóbarátok maradnak, hiszen elmondásuk szerint még mindig nagyon szeretik egymást. "Azoknak a médiában megjelent írásoknak nem volt igazságtartalmuk, amelyek arról szóltak, hogy az esküvőt tervezzük vagy, hogy gyermeket várunk. Éppen ezért ezek az álhírek semmilyen szerepet nem játszottak a szakításunkban" - nyilatkozta az ausztrál énekesnő, aki élete rendkívül fontos időszakának tartja a Goodinggal eltöltött időt.

"Nem tudtam volna végigcsinálni az elmúlt két évet James szerelme és támogatása nélkül. Nagyon nehéz és fájdalmas döntést hoztunk, ám úgy hisszük most erre volt szükségünk" - mondja Kylie, aki korábban Jason Donovannal és Michael Hutchence-szal élt együtt.

"Mindketten jobb emberek lettünk ettől a kapcsolattól. Kylie nagyon pozitív hatással volt az életemre. Ő örökre különleges marad számomra" - nyilatkozta Goodin, aki jelenleg Londonban készül önálló fotókiállítására.

Korábban:
Kylie nem vetkőzik
Kylie az Államokba is betört

Fórum:
Találkoztam egy sztárral ...

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Kylie Minogue albumaival


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről