Madonna kastélyra vágyik

Vágólapra másolva!
A hírek szerint Madonna Paul McCartneyval, Stinggel és Mohammed Al Fayeddel csatározik egy skót kastély tulajdonjogáért. A festői környezetben, hatalmas telken épült vár értékét 7 millió dollárra becsülik.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő és férje, Guy Ritchie állítólag már esküvőjük óta - mely szintén egy kastélyban zajlott le - tervezi egy közös otthon berendezését a skót felvidéken. Most rá is találtak az ideális helyre: ez pedig a Harris-szigeten található ősi Amhuinnsuidhe-birtok.

A baj csak az, hogy a mesés hajlék nem csak az ő figyelmüket keltette fel, a Sunday Mirror értesülései szerint Paul McCartney, Sting és a tragikus autóbalesetben Diana hercegnővel együtt elhunyt Dodi Al Fayed apja, Mohammed Al Fayed is az érdeklődők között van.

Madonna és férje annak ellenére, hogy már van egy 9 millió dolláros közös házuk a Marble Arch közelében, mégis versenybe száll érte.

Nem csoda - a kastélyt és az azt övező 50 ezer hektárnyi birtokot jelenlegi tulajdonosa, az almabor-mágnás Jonathan Bulmer egyszerűen csak a Föld leggyönyörűbb helyének titulálja.


Korábban:
Madonna a Bond-film helyett a Britannicában
Madonna pszichiátert játszik

Fórum:
Mi leszel, ha nagy leszel? Madonna gyereke!

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Madonna albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről