A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Paul McCartney holnap megnősül

Vágólapra másolva!
Az írországi Leslie-kastélyban tartja holnap Paul McCartney régen várt esküvőjét - legalább is a kastély tulajdonosa, Sir John Leslie szerint. A patinás épület körül péntek óta nagy a sürgés-forgás, a fák alatt már áll a sátor, s sorra érkeznek az élelemmel és virággal megrakott furgonok.
Vágólapra másolva!

A legújabb és talán már végleges változat szerint Paul McCartney holnap esküszik örök hűséget mennyasszonyának, Heather Millsnek a Monaghan megyei Leslie-kastélyban. Bár a készülődés immár szemmel látható, az eseményt a legnagyobb titokban tervezik, s talán máig nem tudnánk róla, ha a kastély tulajdonosa, Sir John Leslie ki nem kotyogja a dolgot.

- Sir McCartney hivatalosan is közölte velünk, hogy kedden lesz az esküvő, de ez egyelőre titok - állítja az idős lord. - Nem is lenne szabad beszélnem róla. Még az is lehet, hogy az utolsó pillanatban megváltoztatnak valamit, az ember soha nem tudhatja.

A patinás írországi kastély körül már múlt hét pénteken nagy volt a sürgés-forgás, hamar el is terjedt a hír, itt rendezik az év esküvőjét. A kastélyról készült légi felvételen jól kivehető az épület mögött felhúzott hatalmas sátor, s az udvaron sorakozó furgonok, amelyekben a díszítésre szánt virágok és a hatalmas vendégsereg örömére hozatott ételek érkeznek.

Paul McCartney tavaly ősszel kérte meg a modellből lett taposóakna-ellenes aktivista, Heather Mills kezét, esküvőjük időpontja és helyszíne az idei év talán legjobban őrzött titkai közé tartozik. Megtévesztő pletykák és ködösítések, a CIA-t megszégyenítő eleterelő hadműveletek sora előzi meg a nagy eseményt. Nemrég még azt híresztelték nem is lesz esküvő, mivel a zenész összeveszett menyasszonyával, s "nem akarlak elvenni" felkiáltással kidobta 15 ezer dolláros jegygyűrűjét a szállodai ablakon. Nem sokkal előtte már többen biztosra vették, hogy a frigy New Yorkban kötettik meg, Paul ex-sógora otthonában.

Ajánlat:
A Leslie-kastély honlapja
Heather Mills honlapja

Korábban:
Paul McCartney kidobta jegygyűrűjét
McCartney gyermekei nem örülnek az esküvőnek



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!