A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Boy George megverte a klub menedzserét

Vágólapra másolva!
Boy George megverte az egyik londoni klub menedzserét, amiért az megvárakoztatta őt a VIP teremben.
Vágólapra másolva!

A mostanában klub DJ-ként fellépő egykori Culture Club-énekes csütörtök éjjel beverte a londoni Suite Sweet klub egyik főnöke, Andy Thompson orrát, miután a férfi közölte vele: várnia kell, hogy beléphessen a klubba. A kizárólag klubtagok által látogatható hely vezetői jogi útra akarják terelni az esetet, s mint mondták belső kamerákkal is rögzítették az esetet.

"Teljesen magán kívül volt, betörte Andy orrát. Úgy viselkedett, mint egy állat. Boy George természetesen bejöhetett a VIP váróba, annak ellenére, hogy a szabály az, hogy oda csak a kártyával rendelkezők mehetnek. Miután kénytelen volt egy kicsit várni, Boy George hirtelen megfordult, és rátámadt Andyre.

Andy ezután kórházba került, ahol négy órát töltött, rengeteg fájdalomcsillapítót kapott. Később meg is röntgenezték és mindkét szeme körül ronda foltok éktelenkednek.

Jelenleg a jogi tanácsadóink véleményére várunk, az esetről videofelvétel is készült. Boy George már járt nálunk korábban is, de ez alkalommal teljesen magán kívül volt," - mondta el a klub-menedzser üzlettársa az esetről.


Korábban:
Boy George musicalt írt

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Culture Club albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!