Fatboy Slim a vodkára esküszik

Vágólapra másolva!
Fatboy Slim igen ritkán betegeskedik, köszönhetően annak, hogy az általa elfogyasztott rengeteg vodka-narancs kedvezoen hat szervezetére. Ő legalábbis így gondolja.
Vágólapra másolva!

A DJ elmondása szerint ritkán lép fel színjózanon. "Mire színpadra lépek, már bennem van fél üveg vodka. Az üveget feltöltöm narancslével, és viszem magammal. Kizárólag így tudok dolgozni. Ha józan vagyok, nehezemre esik a
fellépés, mindig attól tartok, nem hatok eléggé profinak. Bizonyára csalódást okoznék a rajongóimnak is, ha nem lennék részeg. Soha életemben nem jártam konditeremben, soha nem törodtem azzal, hogy egészségesen étkezzek. Én a vodkára esküszöm. A vodka konzerválta a belso szerveimet, éppen ezért soha nincs velük semmi baj. A narancslé vitaminforrás, a reptéren pedig bedobok egy hamburgert, így a keményíto is fedezve van, másra meg nincs szükségem" - mondta a magát makkegészségesnek tartó Fatboy Slim.

A DJ egyébként még mindig az angol csapat vereségét gyászolja. Fatboy Slim, polgári nevén Norman Cook még fellépéseit is a világbajnoksághoz igazította, s a meccsek után a riporterek őt is megkérdezték. Ő pedig soha nem mulasztotta el, hogy Beckhamék iránti rajongását kifejezze. Édesanyjának nagyon nem tetszett ez a gesztus, úgy érezte, a fia nem kötelezheti el magát a nemzeti csapat mellett, hanem az egész világ zenei nagykövetének kell lennie. Fatboy Slim jó fiúként pedig végül meghajolt a mama akarata előtt és bocsánatot kér az egész világtól túlzott elkötelezettségéért.

Korábban:
Fatboy Slimen csak az ecstasy segített
Fatboy Slimé minden idők legjobb videoklipje
Film is készül az új Gorillaz-albumhoz

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Fatboy Slim albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről