A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Mariah-t talpraállította a rapmogul

Vágólapra másolva!
Mariah Carey rajongóinak már csak négy hónapig kell számolniuk a napokat. A szexi énekesnő decemberben új albumot akar kiadni, miután Irv Gotti rapmogul segítségével összeszedte magát.
Vágólapra másolva!

A Honey című sláger előadójának karrierje, úgy tűnt, romokban hever. Mariah azután szerződött le a Virginhez, hogy otthagyta volt férje kiadóját, a Sony-t. Azt azonban senki sem jósolta meg, hogy már az első közös album, a Glitter meglehetős bukás lesz. Szemben például az 1993-ban kiadott és 20 millió példányban elkelt Music Box-szal, a Glitterből mindössze 2 millió CD-t adtak el, s a kiadó végül egy 28 millió dolláros végkielégítéssel megvált tőle. Mindezek következtében, no meg súlyos magánéleti válságai miatt az utóbbi egy évben két idegösszeomlása is volt.

Mariah úgy tűnik, a rapperektől várta karrierje megmentését. Eminemhez fűződő viszonya a showbiznisz egyik leglehetetlenebb és legérthetetlenebb kapcsolata volt mindaddig, míg az egy interjújában rá nem mutatott: Carey gyakorlatilag elcsábította őt egy esetleges együttműködés reményében.

A megváltást végül mégis egy másik rapper hozta: a vele új szerződést kötő Def Jam lemezcég és Irv Gotti hip-hopmogul segítségével Carey felállt a padlóról. A New York Post című amerikai bulvárlap szerint az énekesnő reméli, hogy új produkciója december 10-re a boltokba kerülhet, és az első számot már a jövő hónapban piacra dobhatják.

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Mariah Carey albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!