Az énekesnők lassan többet írnak, mint énekelnek

Vágólapra másolva!
Madonna után Kylie Minogue is dalt ír más együtteseknek, név szerint az Atomic Kittennek, amelyről életrajzi írás is megjelenik hamarosan - csakúgy, mint ausztrál kolléganőjükről. A különbség csak annyi, hogy Kylie azt is maga írja...
Vágólapra másolva!

Kylie növeli a tojókedvetNemrég még arról szóltak a hírek, hogy Kylie önéletrajz írásába fogott, és ez ügyben már szerződést is kötött egy kiadóval. Majd kiderült, Madonna egy saját dallal lepte meg az ausztrál énekesnőt, aki cserébe írt egy másikat az Atomic Kitten nevű lányegyüttesnek, amiről szintén a közeljövőben jelenik meg egy kiadvány So Good, So Far címmel.

Az Atomic Kitten emiatt még a nagylemezét is átnevezte a Kylie által írt dal címe után. Így a várhatóan szeptember 9-én megjelenő második albumuk a Get The Feeling helyett a Feel So Good címet viseli majd.

A trió egyik tagja, Natasha Hamilton így nyilatkozott az őket ért megtiszteltetésről: "Teljesen oda voltam. Kislánykoromtól kezdve imádtam, amit Kylie csinál. Sokat jelent a számomra - és ez a dal, ez egy olyan igazi bulizós-rázós nóta."

Korábban:
Madonna dalt írt Kylie Minogue-nak
Kylie Minogue a nyilvánosság elé tárja szerelmi életét
Kerry Katona nyerte a szupermami címet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!