A nyolcvanas évek sztárjainak új élete

Vágólapra másolva!
Ki hogy élte túl a nyolcvanas éveket? Egykori BRAVO-poszter-sztárok utóéletét tekinti át az alábbi összeállítás.
Vágólapra másolva!

Modern Talking

Forrás: ORIGOA Modern Talking 1984-ben alakult. A duó eredeti neve Modernes Gespracht volt. Az 1985-ös év hozta meg számukra az áttörést, mikor Európában első lett a You're my heart, you're my soul című slágerük. A német együttes egy hosszabb szünet után éledt újjá a kilencvenes években. A két művész közül Dieter Bohlen mindvégig jelen volt a német társasági életben, míg Thomas Anders énekes a zeneszerző támogatása nélkül hosszabb időre eltűnt. 1989-tól 1995-ig Anders meglehetősen visszhangtalan szólókarrierrel próbálkozott, számára így megváltást jelentett a Modern Talking újjáalakulása. A visszatérés jól sikerült, 1999-ben például Cannes-ban megkapták A legtöbb lemezt eladó német előadó díját. A Modern Talking nemrég adta ki tizenegyedik albumát.

Limahl

Limahl 1986-ban az egyik legnagyobb reménység volt Nyugat-Európa popéletében. A szőke sztár ma kemény erőfeszítéseket tesz a felszínen maradásért. Az idei évben többek között a norvég Big Brotherben volt egy beugrása, valamint a 2002-es Miss Szlovákia választáson nyújtotta át a csokrot a szépségkirálynőnek. Az énekes legutóbb 2000-ben próbálkozott a visszatéréssel. Limahl a What a feeling című musical főszereplőjeként turnézott Európában.

Samantha Fox

A nyolcvanas évek szexszimbóluma, aki az "Anglia legtöbbet fotózott nője" büszke címet adományozta ömagának, végleg felhagyott énekesnői pályafutásával. Honlapján mindössze fotógalériája és naplója található meg. Samantha, aki 1986-ban tűnt fel a Touch me című slágerrel, legutóbb 1997-ben próbálkozott 21st Century Fox című albumával. Bár mindössze harminchat éves, ma már csak a társasági hírekben tűnik fel olykor.

Jason Donovan

Az ausztrál színész-énekest, aki Kylie Minogue oldalán tűnt fel, egy időben sikeres musicalsztárként ünnepelték. Donovan két éve boldog családapa, emellett gyakorta koncertezik, meglehetősen sikertelenül. A legutóbbi hír róla az, hogy augusztusban Kylie-val kapcsolatos élményeiről mesélt az angol Channel 5 reggeli magazinjában. Az egykori sztár nem mondott le a színészetről, 2000-ben egy transzvesztita DJ szerepét játszotta a Sorted című filmben. Jason Donovan harmincnégy éves.

A Duran Duran oldalahttp://www.duranduran.comThomas Anders oldalahttp://www.thomas-anders.com/

Duran Duran

Az együttes karrierje 1981-ben kezdődött, és a kezdetekben úgy tűnt, népszerűsége csak Simon LeBon vonzó külsejének köszönhető. A Duran Duran azonban egy kis szünettől eltekintve azóta is igen sikeres. A kilencvenes években az 1995-ben kiadott The Wedding Albummal tértek vissza, melynek legnagyobb slágere az Ordinary world volt. Legutóbbi albumát az együttes 2000-ben adta ki, Pop Trash címmel. A Duran Duran az utóbbi években bebizonyította, hogy számukra a zene a legfontosabb, és mindig képesek a megújulásra. 1998-ban például Simon LeBon a Smashing Pumpkinsszal lépett fel együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!