Vágólapra másolva!
Letartóztatták Diana Rosst szilveszter előestéjén. Az énekesnőt ittas vezetéssel vádolják; beszámolók szerint igazoltatásakor annyira részeg volt, hogy sikítva nevetett a rendőrökön és nem emlékezett az abc betűire.
Vágólapra másolva!

Letartóztatása után rövid idővel elengedték Diana Rosst, akinek kocsijára szilveszter napján azért figyeltek fel a rendőrök, mert az énekesnő folyamatosan váltogatta a sávokat és szemmel láthatóan teljesen el volt tévedve. A helyszíni vizsgálat közben Ross állítólag elesett, miközben megpróbált egy lábon állni, sikítva nevetett a rendőrökön, az abc betűinek egy részét kihagyta, egyes betűket pedig többször is említett. Az teszt eredménye szerint két és félszer több alkohol volt a vérében, mint azt Arizona állam törvényei vezetés közben megengedik.

A rendőrség ittas vezetés gyanúja miatt emelt vádat, az első tárgyalást január 13-ára tűzték ki. Mivel a rendőrség szerint az ötvennyolc éves énekesnő amennyire tudott együttműködött az intézkedőkkel ügyvédje nem számít súlyos ítéletre. Ross tavaly nyáron elvonókúrán vett részt abban a Promises (Ígéretek) elnevezésű rehabilitációs központban, ahol Ben Affleck, Robert Downey, Jr. és Charlie Sheen addikcióit is kezelték már.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről