Már szalagon a Radiohead új albuma

Vágólapra másolva!
Alapos munkát végzett az elmúlt hónapokban az alternatív gitárzene évek óta legjobbjának bizonyuló élcsapata, a Radiohead. Az együttes az év közepén megjelenő albumára pontosan hatvan dalt vett fel, ebből válogathatnak majd a hatodik lemezre.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIAz NME értesülései szerint rekordidő, vagyis mindössze nyolc hét alatt rögzítette új albumának anyagát a brit Radiohead. Az előző két lemez, a megdöbbentően slágermentes Kid A és a hihetetlenül kifinomult Amnesiac felvétele, vagyis a stúdióban töltött idő több mint egy évig tartott - a csapat ez idő alatt gyakorlatilag nem érintkezett a külvilággal. Ezúttal azonban "élőbb hangzásra" vágytak, így most már csak a sokszor elpróbált és részben élőben is bemutatott számok alapos átgondolása után vonultak stúdióba.

Két hónap leforgása alatt rögzítettek is hatvan dalt, ebből válogatnak majd június 17-én megjelenő, hatodik lemezükre. Elmondásuk szerint alaposan belehúztak; a hatvan számból jó pár feltehetőleg csak a júniusi album után következő korongon kap majd helyt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről