A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Mottola mindenütt Mariah Carey utódját keresi

Vágólapra másolva!
A Sony Music lemezkiadó vállalat nemrégiben leköszönt ügyvezető igazgatója két kontinensen is keresi azt a fiatal és tehetséges énekesnőt, aki Mariah Carey helyére léphetne.  
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Tommy Mottola, a Sony Music nemrégiben leköszönt igazgatója már nem csak az Államokban, hanem Angliában is kutat Mariah Carey utódja után.

Annak idején Mottola fedezte fel az egykor népszerű énekesnőt, és egyengette útját az oltár és a világhír felé - de a sikertörténetnek időközben vége szakadt, kettejük kapcsolata szakmailag és emberileg egyaránt megromlott. Válásukat követően Mariah magánéleti problémákkal küszködött, Mottola pedig megvált a Sony Musicnál betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójától.

Az üzleti életben sikeresen kamatoztatott gátlástalanságáról híres férfi távozásakor arra hivatkozott, hogy új, fiatal tehetségeket szeretne a zenei életbe hozni, amely érdekében egy saját - de a Sony égisze alatt működő - tehetségkutató céget alapít majd.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlMariah Carey honlapja/szorakozas/20030127twin.htmlKi a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32962

Több mint ezer lelkes jelentkező vett részt Londonban a verseny első fordulóján, ahol a Sony két munkatársa volt hivatott kiválasztani a legesélyesebbeket, közülük a róluk készült videofelvételek alapján dönt majd a nyertes személyét illetően a mindvégig az Államokban tartózkodó Mottola. A győzelem lényegében nem jelent többet a győzelem ígéreténél, a kiválasztott hölgy ugyanis ezáltal kap lehetőséget arra, hogy a négy amerikai díva-jelölttel megmérettethessen.

A döntő eseményre a VH1 elnevezésű zenei csatorna Dare to Diva című műsorában kerül sor, ahol a nézők szavazatai alapján megválasztják a verseny győztesét, aki - ígéretük szerint számos híresség társaságában - szerepelhet a szintén ezen a csatornán látható program, a Diva Las Vegas különkiadásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!