A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Új sztáré a világ legjobban fogyó albuma

Vágólapra másolva!
A várakozásoknak megfelelően 50 Cent "Get Rich or Die Tryin'" című bemutatkozó albuma az Egyesült Államok bolti eladási listájának első helyén debütált. Az első hét eredménye 872 ezer eladott példány, amely debütáló lemez esetén páratlan teljesítmény.
Vágólapra másolva!

Forrás: Universal MusicSoha egyetlen bemutatkozó albumnak nem sikerült akkora eladási példányszámot elérnie az első héten, mint az immár keresztapai szerepkörben is próbálkozó Eminem új üdvöskéje, 50 Cent Get Rich or Die Tryin' című lemezének. A Shady/Aftermath kiadó új rapsztárja mögött ugyanis Eminem áll, aki producerként működött közre a kritikusok szerint is zseniálisra sikerült lemezen. Külön érdekesség, hogy 50 Cent most egy szintén Dr. Dre bűvkörébe tartozó rekordert körözött le - a fekete rappert csak Snoop Dogg 1993-as lemeze közelíti meg, az első héten eladott 802 ezer lemezzel. A Soundscan lista történetében -1991 májusában vezették be a bolti eladások mérésére - mostantól a Get Rich or Die Tryin'-é a legjobban fogyó debütalbum cím.

Tovább növeli az új sztár teljesítményének értékét, hogy az említett rekord-példányszámot rövidített értékesítési ciklusban, azaz alig öt nap alatt produkálta. Összehasonlításképpen a nagy impresszárió The Eminem Show című lemezéből, mely a tavalyi év legnagyobb példányszámban eladott korongja, a teljes heti bolti jelenlét után 1,3 millió fogyott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!