Vágólapra másolva!
Robbie Williams, a fiatal lányok körében népszerű popsztár, és Rachel Hunter nemrégiben szakítottak egymással, minekután Robbie úgy döntött: mindenképp megházasodik. Szerite nem okozhat gondot a számára, hogy feleséget találjon, mivel "kivételes tehetsége" ebben is a segítségére lesz majd.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Robbie Williams először nyilatkozott magánéletéről, mióta szakított Rachel Hunterrel, a szintén énekes Rod Stewart ex-feleségével. A korábban alkohol és drogproblémákkal, valamint elhatalmasodó játékszenvedélyével küzdő énekes elmondta: minden vágya, hogy végre társra leljen. A jelenleg Los Angelesben élő, brit származású sztár az otthona közelében található bárokban, kávézókban és mozikban kutat leendő felesége után.

"Olyan korszakomat élem, amikor nem is annyira a nagy Őt szeretném megtalálni, sokkal inkább Mrs Williamset, azaz azt a lányt keresem, akit feleségül vehetnék. De a helyzet az, hogy nem sok embert ismerek Los Angelesben. Az viszont nagy előnye a városnak, hogy rengeteg itt a kávézó - nemrégiben ugyanis felhagytam az ivással. Szóval össze-összejövünk a haverokkal és beülünk valahová vagy megnézünk egy filmet. Remélem közben egymásba botlunk 'a másik felemmel' valahol" - mesélte Williams.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlRobbie Williams hivatalos honlapjahttp://www.robbiewilliams.com/A világ 10 legjobb videoklipjehttp://forum.origo.hu/forumServlet

A popsztár azt sem zárja ki, hogy jövendőbelije esetleg amerikai lesz. "Amerikai lányt is feleségül vennék, hisz az ugyanúgy a feleség-keresés végét jelentené. Hozzáteszem, nem a zöld kártya miatt tenném. Szerintem vagyok annyira tehetséges, hogy enélkül is az Államokban maradhassak. Az pedig, hogy tulajdonképpen kivételes tehetség vagyok, mindenképp megkönnyíti a helyzetem - segít abban, hogy megtaláljam a megfelelő partnert, és hogy átlendítsen engem és kedvesemet a kapcsolat folyamán felmerülő nehézségeken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!