A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Michael Jackson perrel fenyegeti a Granada Televisiont, amennyiben az nyilvánosságra hozza az énekesről készült, nagy botrányt kavart riport-dokumentumfilmből, a Living With Michael Jacksonból kimaradt jeleneteket.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Michael Jackson perrel fenyegeti a brit Granada Televisiont, hogy ezáltal megakadályozza abban, hogy újabb, eddig nyilvánosságra nem hozott részleteket mutasson be a Martin Bashir által forgatott, Jackóval kapcsolatos felvételekből.

Mint az ismeretes, a brit műsorvezető-riporter 8 hónapon át forgatta az énekesről szóló 30 perces dokumentumfilm, a Living With Michael Jackson jeleneteit, amely úgy Angliában mint az Egyesült Államokban óriási nézettséget hozott az azt bemutató televíziós csatornáknak. A popsztár már a kezdetektől fogva tiltakozott a film sugárzása ellen, mivel állítása szerint annak készítője félrevezette őt. A dokumentumfilm számos olyan jelenetet tartalmaz, amelyekben az énekes kisfiúk társaságában látható, egy vele készített interjú során pedig azt is bevallja: szívesen alszik kisgyerekekkel. A film által kirobbantott botrány kapcsán Jacko elkészítette a dokumentumfilm másik verzióját, amelyben igyekezett kompromittálni Bashirt. Az anyag jó részt olyan felvételekből áll, amelyeken Bashir magasztalja Jacko emberi és szakmai nagyságát, továbbbá azt bizonygatja " a pop királyának", hogy az mennyire jól bánik a gyerekekkel.

Michael Jackson honlapjahttp://www.michaeljackson.com/Vélemények Michael Jacksonrólhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=33561

A Granada Television szóvivője elmondta: valóban felmerült annak a lehetősége, hogy a dokumentumfilmből kimaradt részeket kiadják DVD-n. Jacko szeretné meggátolni, hogy ezek a jelenetek bármilyen formában is a nyilvánosság elé kerüljenek. Egyik nyilatkozatában arra hivatkozik, hogy korábban ígéretet kapott arra a társaság munkatársaitól, hogy azok átadják neki a gyermekeiről készült, eddig be nem mutatott felvételeket. Az érintettek azonban cáfolják az énekes állítását. "Soha, egyetlen esetben sem teszünk eleget ilyen jellegű követelésnek" - fűzte hozzá a társaság szóvivője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!