DMX végleg abbahagyja a rappelést

Vágólapra másolva!
Jay-Z és Dr. Dre nyomdokaiba lépve most DMX is bejelentette: végleg felhagy a rappeléssel. A sztár, aki éppen Never Die Alone című filmjét forgatja, felszabaduló idejét családjára, kiadójára és pártfogoltjaira fordítaná.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGODMX Never Die Alone című filmjének forgatását megszakítva tartotta meg sajtótájékoztatóját, hogy bejelentse: a visszavonulásáról szóló pletykák igazak. "Igazat beszélnek. Ez volt az utolsó lemezem" - mondta a rapper ötödik, hamarosan megjelenő albumára utalva, melynek címe It's Not a Game lesz. A korong számai DMX szerint minden eddiginél jobban kötődnek valós életéhez és annak történéseihez, az album anyaga teljesen összeállt, s valószínűleg még a nyár előtt meg is jelenhet. Ígérete szerint a lemezzel még egy utolsó turnéra is indul, mielőtt végleg letenné a mikrofont.

A másik kérdés, amiről az MTV riporterei a rappert faggatták, egy esetleges együttműködés volt 50 Centtel, természetesen még a visszavonulás előtt. A hírek biztatóak. "50 Cent mintha csak a szívemből lépett volna elő, örülök, hogy ő is megjelent a színen. A hiphop valahogy kezdett megint túl fényessé, túl nyálassá válni. Szóval üdítő és kellemes érzés, hogy valaki végre megint arra tart vele, ahová való - vissza az utcákra."

Bár, mint mondja, DMX előadói pályájáról végleg lemondani készül, kiadója, a Bloodline Records ügyeit továbbra is ő viszi majd, ha nem is feltétlenül olyan módon, mint ahogy azt Eminem és Dr. Dre teszik. Talán beszáll néhány szám véglegessé csiszolásába, tervei szerint azonban csak nagy vonalakban szeretne tanácsokat osztogatni felfedezettjeinek, hiszen "még ha tehetséges vagy is, és tudod, hogyan kell számokat írni, akkor sem biztos, hogy tudod, hogyan kell egy albumot összerakni. Szóval megpróbálom majd megmutatni, mit kell mindenképpen és mit nem szabad egyáltalán csinálni és milyen messzire érdemes elmenni."

DMX nem az egyetlen közeli visszavonulását tervező rapper. Dr. Dre, Ja Rule, Jay-Z és Master P egyaránt jelezték már, hogy a következő lemez egyben az utolsó is lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!