A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Sinead O'Connor visszavonul

Vágólapra másolva!
Nem akar többé hires lenni, ezért júliusban visszavonul a nyilvánosságtól Sinead O'Connor. Az ír énekesnő botrányokkal teli pályafutást zárna le döntésével.
Vágólapra másolva!

A nyáron szögre akasztja a mikrofont a világ talán leghíresebb kopasz énekesnője, az ír Sinead O'Connor. A Nothing Compares 2 U című Prince-dal érzelmes feldolgozásával a nyolcvanas évek legvégén világhírűvé vált Sineadnek elege lett a rivaldafényből.

"Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy mivel júliustól nem akarok többé híres lenni, kérem hagyják meg nekem a magánéletem" - áll Sinead hivatalos honlapján. "Nagyon félénk vagyok, akár hiszik, akár nem. Ezért arra kérem azokat, akik szeretnek engem és a lemezeimet, hogy hagyjanak békén. Nem akarok senkit megbántani. Örülök, ha bárkinek is segíthettem a dalaival, most azonban adják ők meg nekem azt, amire leginkább vágyom: mindennapi életre"

Sinead, aki a legutóbbi Massive Attack albumon is vendégszerepelt, utolsó dobásának egy dalt tervez a country-énekesnő, Dolly Parton előtt tisztelgő nagylemezen. Az ír énekesnő évtizedes karrierjét végigkísérték a botrányok, melyek legtöbbször Sinead markáns vallási nézetei körül forogtak. A legemlékezetesebb eset kétségkívül egy Bob Dylan emlékkoncerten történt, amikor tévénézők milliói előtt tépte darabokra II. János Pál pápa fényképét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!