Majka első a MAHASZ listáján

Vágólapra másolva!
Bár nem az ózdi hős nyerte a Való Világ első szériáját, úgy tűnik, hosszú távon mégis ő hozza ki a legtöbbet a hirtelen jött hírnévből.
Vágólapra másolva!

Forrás: Warner MusicMajka Papa már nem második. Bár nem az ózdi hős nyerte a Való Világ 1-et, mégis úgy tűnik, ő jutott a legtovább. A még a villában kezdődő szakmai kapcsolat Dopemannel hosszabbnak bizonyult, mint azt a legtöbben gondolták volna, s mivel a Warner is látott fantáziát az extrovertált fiatalemberben, alig fél évvel az után, hogy elhagyta a villát, már meg is jelent Majka, művésznevén Majka Papa első lemeze. Alig egy hónap alatt pedig a magyar eladási listák élére került Az Ózdi Hős című korong, melynek zenei alapjai Londonban készültek.

Az első klipre is jelentős anyagi keretet szavazott meg a kiadó, s hála mindennek, a Kiszavazó Show című klip a Viva egyik legnépszerűbb magyar felvétele. Június 13-án a rajongók a Sportszigeten élőben is láthatják-hallhatják az ózdi hőst, a Dopeman-féle La Maffia Familiával egyetemben: Majka Papát, Tysont, Kicsi Dope Pétert, valamint Dopemant és a Vörös Brigádok zenekart.

Majka, a médiacápa/hirek/20030502majka.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!