A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Pixies tagjai már összejárnak próbálni

Vágólapra másolva!
Frank Black, a Pixies egykori frontembere kijelentette, régóta álmodozik arról, hogy az együttes újraalakulhat. Felfedte azt is, hogy az együttes tagjai még mindig összejárnak próbálni.
Vágólapra másolva!

A Pixies hivatalosan 1993-ban öt album összehozása után oszlott fel, de rajongótábora és hatása azóta is egyre csak nőtt, Doolitle című lemezüket nemrégiben minden idők második legjobb albumának választotta az NME szerkesztősége. Black, aki szólókarrierjét még a Pixies tagjaként elindította, s egyedül is sikeresnek bizonyult, egy brit rádiónak elárulta: semmi nem szól az ellen, hogy az együttes ismét összeálljon.

"Régóta álmodozom arról, hogy egyszer majd újra közösen zenélünk a színpadon. A baj csak az, hogy olyan lenne ez, mint amikor kiskorodban nem csináltad meg a leckét, és nem tanultál a dolgozatra, mégis bementél a suliba. Nem gyakoroltam rendesen ezer éve, iszonyúan félek a teljes lebőgéstől, hogy kiderül, szinte senkit sem érdeklünk már. Mostanában összejárunk megint próbálgatni, jammelni, de ez a zene egyelőre még nem alkalmas a fogyasztásra." - mondta el Black a rádióban.

Frank Black utoljára két éve jelentetett meg nagylemezt; a Dog in the Sand minősége és újító vonásai világosan mutatják: ha újraalakul is a Pixies, az nem azért lesz, mert Black szólókarrierje zsákutcába jutott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!