Pink gladiátorból cowgirl lett

Vágólapra másolva!
Pink a hamarosan látható Trouble című klipje kedvéért vadnyugati kalandokba vetette magát. A megjelenésre váró Try This album első számához készült felvételen az énekesnő belovagol egy városba, és megszabadítja a lakosokat a gonosz seriff karmai közül.
Vágólapra másolva!

A bátor cowgirl, valódi nevén Alecia Moore, így számolt be a közelmúltban befejeződött forgatásról: "Kocsmaverekedések, lovaglás, a város megszabadítása, a lovak megszabadítása, a prostik megszabadítása, ébredés hajnal 4-kor, mindkét bokám kificamodott, meghúztam egy hátizmomat, hat órán keresztül kellett lovagolnom 45 fokos hőségben a csörgőkígyók élőhelyén."

Három hete Pink, Beyoncé Knowles és Britney Rómában, ókori építészeti környezetben forgatott egy reklámot, amelyben korhű jelmezekbe öltözve jelennek meg. Pink a munka előtt elmondta, hogy egy üdítőitalt kell népszerűsíteniük: "Biztosan érdekes lesz. Még nem láttam a forgatókönyvet, de azt hiszem, gladiátorok leszünk. A Colosseumban vesszük fel."

A vad megjelenésű énekesnő a napokban elmondta, szeret különféle emberekkel nyalakodni, s nem ismer határokat, ha a szexről van szó. A 24 éves Pink nyíltan biszexuális, s elmondása szerint teljesen lenyűgözte Madonna és Britney csókja az MTV díjátadóján. Pink saját bevallása szerint csókolózott Christina Aguilerával is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről