A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Schwarzenegger a California Über Allesben

Vágólapra másolva!
Az új kaliforniai kormányzóra utaló részekkel egészítette ki a Dramarama együttes a Dead Kennedys klasszikus számát.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Dead Kennedys

Arnold Schwarzenegger, Amerika legnépesebb szövetségi államának új vezetője dalszereplővé vált, miután a a kilenc év után 2003-ban újraegyesült Dramarama feldolgozta a Dead Kennedys együttes California Über Alles című számát, amelynek szöveget kiegészítették a Terminátor sztárjáról szóló részekkel.

A dal új változata már korábban elkészült, de az együttes tagjai úgy döntöttek, csak akkor jelentetik meg, ha Schwarzeneggert megválasztják kormányzónak. "Ez a dal az ügyek állása miatt érzett aggodalmunkat fejezi ki" - nyilatkozta a Dramarama egyik tagja, John Easley. "Miért alkalmasabb jelölt ő, mint Gary Coleman? Azért, mert a tévében látják ezt a hőst, neki kell lenni a hősnek, aki megmenti az államunkat?" - tette fel a kérdést a rockzenész.

Forrás: EPA
Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a republikánus párt jelöltjeként nyerte az október 7-i kaliforniai kormányzóválasztást. A győzelmi ünnepségen Schwarzenegger azt üzente támogatóinak, hogy nem fog csalódást okozni. "Kaliforniától megkaptam a lehető legnagyobb ajándékot - megszereztem az itt élők bizalmát azzal, hogy rám szavaztak" - mondta ünnepi beszédében. "Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne veszítsem el a bizalmat, nem okozok csalódást" - mondta Schwarzenegger.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!