Imbruglia egy szigeten házasodhat

Vágólapra másolva!
Ismét felröppentek a hírek, mi szerint Natalie Imbruglia és kedvese, a Silverchairből ismert Daniel Johns esküvőt tervez. Az énekesnő állítólag egy romantikus szigeten mondja ki a boldogító igent.
Vágólapra másolva!

Ismét felröppentek a hírek, miszerint Natalie Imbruglia és kedvese, a Silverchairből ismert Daniel Johns esküvőt tervez.

A bájos ausztrál popsztár és a rockzenész a jelenlegi verzió szerint szilveszterkor fogad örök hűséget egymásnak. Az ismerősöket már meg is invitálták a kivételes alkalomra.

A meghívó elárult egy-két részletet az eseményről, mivel az állt benne, hogy három napos utazásra készüljenek és melegen öltözzenek a résztvevők. Az énekesnő állítólag egy romantikus szigeten mondja ki a boldogító igent.

A 27 éves Natalie Imbruglia először akkor vált ismertté Ausztráliában és Nagy-Britanniában egyaránt, amikor eljátszotta a Neighbours (Szomszédok) című szappanopera tinédzser Bethjének szerepét. Később az énekesi pálya felé fordult, és 1998-as Left in the Middle című első albumával nemzetközi hírnévre tett szert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!