Szexuális zaklatás Missy Elliott múltjában

Vágólapra másolva!
A legnevesebb női rapper feltárta múltjának egy szörnyű részletét: első alkalommal beszélt arról, hogy gyermekkorában szexuálisan zaklatta őt egy rokona.
Vágólapra másolva!

Missy Elliott a Glamour magazinnak bevallotta, hogy a világgal szemben érzett dac és megvetés egyik oka az, hogy nyolcéves korában sokkoló élményben volt része. A nála kétszer idősebb, tizenhat éves másod-unokatestvére házában történt az eset: "Az egész úgy indult, mintha csak papás-mamást játszanánk. Édességgel és pénzzel vesztegetett meg. Aztán elkezdett teljesen őrült dolgokat csinálni velem. Szex volt. Én passzív maradtam, de többször szóltam, hogy nem akarom ezt" - elevenítette fel a múltat az énekesnő.

A zaklatásnak akkor lett csak vége, mikor egy nagynéni felfedezte a gyerekeket, és szólt Missy szüleinek. "Mindenki teljesen kiakadt, és csak azt kérdezgették, hogy mi történt. Én valójában nem fogtam, mi volt velem. Nem éreztem úgy, mintha bemocskolódtam volna. Annyit viszont sejtettem, hogy rossz dolgot tettünk" - mesélte nehéz gyermekkoráról a rappernő, akinek édesanyja is sokat szenvedett apja pszichikai terrorja miatt. A nem nevesített fiú huszonöt éves korában, kábítószer-túladagolás következtében meghalt.

Missy tavaly szószólója, ismert arca lett a Break the Cycle nevű szervezetnek, mely szexuális és egyéb zaklatásnak kitett fiataloknak segít - olyanoknak, akik gyakran átélik a családon belüli erőszakot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!