Sztárok mondták

Vágólapra másolva!
Jolie harminc tetoválása,  Mortensen pillanatragasztóval visszaerősített foga, Streisand orgazmushangjai - hollywoodi színészek, világhírű énekesek, művészek érdekes, meghökkentő, vicces vagy szimplán csak emlékezetes mondásait gyűjtöttük össze az elmúlt hét terméséből.
Vágólapra másolva!

"Egy alkalommal éppen a vécén ültem, amikor valaki becsúsztatott egy darab papírt az ajtó alatt, és autogramot kért tőlem. Szörnyűséges volt" - mondta a hiphop-sztár Usher, aki nyilvános helyen nem tudja nyugodtan végezni a dolgát.

"Olyan nagy füleim vannak, mint Dumbónak, úgyhogy leszállópályára van szükségem" - nyilatkozta Tori Amos viccesen.

"Azt is javasoltam, menjünk el tanácsadásra, mert egy zenekarban lenni hasonló ahhoz, mintha házasságban élnénk" - mondta a Westlife együttes egyik tagja, Kian Egan társuk, Bryan McFadden távozásával kapcsolatban.

"Azt hiszem, csak azért van helyem a romantikus vígjátékokban, mert esetlen, riadt és állandóan hibázó vagyok" - magyarázta Diane Keaton hollywoodi színésznő.

"Mindenből én csak Angelina Jolie-ra emlékszem. Volt néhány pálmafa és Angelina Jolie" - mondta Val Kilmer (egy igazi lovag) a Nagy Sándor marokkói forgatásáról.

"Az orgazmusnál nincs szebb hang" - válaszolta Barbra Streisand, mikor megkérdezték, hogy mit szeret a legjobban hallgatni.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Ő a zenei élet jedi mestere" - mondta John Mayer Stingről.

"Nehéz engem nem szeretni" - jelentette be a szimpatikus 'N Sync-es srác, JC Chasez.

"Megpróbálhatnám megcsókolni Justin Timberlake-et és Eminemet, különben is, Elton John ezt már megpróbálta. Na jó, inkább ne menjünk ebbe bele" - közölte George Michael, Madonna "leszbikus" csókját kritizálva.

"Adjunk hálát istennek az Outkast együttesért. Ha Andre 3000 és Big Boi lennének felelősek az űrprogramért, akkor már a Marson ücsörögnénk, pezsgőt iszogatva egy medence partján" - mondta a rocker Dave Matthews, aki nagy rajongója az Outkast együttesnek.

"Három éven belül szeretném leborotváltatni a fejem, legalább 30 tetoválást csináltatni, hét gyereket szülni és három szeretőt fárasztani" - nyilatkozta Angelina Jolie, hogy hogyan képzeli el az elkövetkezendő három évet.

"Tulajdonképpen egy rakás szomjas színészről beszélhetünk. Nem is tudom, hogyhogy nem haltak bele?" - Val Kilmert a Nagy Sándor forgatásán lenyűgözte ír színésztársainak ivási képessége.

"Még van egy csomó időm, de már most kövér vagyok" - nyilatkozta a gyermeket váró színésznő, Courtney Cox, aki júliusra várja első gyermekét.

"Megkértem, hogy fixálják valami pillanatragasztóval, de nem tartották jó ötletnek. Közeledett az ebédidő, úgyhogy addig megragasztottam, és forgattunk tovább" - mesélte Viggo Mortensen, aki egy kardozós jelenetnél elvesztette egy fogát.

"Szerintem engem csak az evolúciós ösztön hajt előre, a fejlődésre való hajlam, úgyhogy nincsenek kimondottan karrierista álmaim" - nyilatkozta Julia Roberts arról, hogy filmes karrierje nem célirányos tervezés eredménye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről