Westlife: ötből négy

Vágólapra másolva!
A Westlife tegnap, március 29-én este lépett fel először négyes felállásban - Bryan McFadden közelmúltban történt kilépését követően.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Mikor még öten voltak

Az együttes tegnap kezdte meg Turnaround című turnéját Belfastban, és annyira aggódtak, hogy a hírek szerint 10-12 órát gyakoroltak naponta. "Valóban idegesek vagyunk, de nagyon vissza akarunk térni a színpadra. Nem bírjuk ki a rajongók nélkül. Azt csináljuk, amihez a legjobban értünk" - közölte Kian Egan.

A Westlife egyik tagja, Nicky Byrne cáfolta azt a hírt, mely szerint volt társuk, Bryan McFadden könyvet ír, melyben kitálalja az együttes minden titkát. A 25 éves Nicky Byrne azt állítja, hogy Bryan - aki a hónap elején azért vált ki hirtelen a zenekarból, hogy több időt tudjon a családjának szentelni - a történtek ellenére valóban jó viszonyban van a többi sráccal. "Semmi keserűség nincs Bryan és köztünk, így hát egyáltalán nincs oka, hogy kiteregesse a zenekar szennyesét" - véli Nicky Byrne.

"Nagyon nehéz kétfelé szakadni, amikor az embernek családja van. A családomra szeretnék koncentrálni, és a lehető legtöbb időt szeretném tölteni velük" - közölte McFadden korábban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről