A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Christina Aguilera lemondta koncertjeit

Vágólapra másolva!
Az amerikai énekesnő hosszabb hallgatása után nagy durranásra készül, új albumának munkálatai mellett filmes jövőjén is gondolkodik.
Vágólapra másolva!

A popénekesnő kerüli a nyilvánosságot, hogy minél hatásosabb legyen a visszatérése. A Dirrty című dal előadónője nem tartotta meg nyári koncertjeit, mert már beleunt abba, hogy folyton az unalomig ismételt táncmozdulatokat és dalokat próbálja, inkább az új albumának írásába vetette bele magát. A zenei karrier mellett az énekesnő azonban filmes jövőjét sem tartja elképzelhetetlennek: "Ezt az időt arra használom fel, hogy új dalokat írjak a következő lemezemhez, és hogy néhány filmszerep ajánlatot átgondolhassak. Azt tervezem, hogy a visszatérésem nagy durranás lesz"- mondta az amerikai sztár.

A nyilatkozat ellenére azonban úgy tűnik, Christina Aguilera a mozis lehetőségekkel csak később akar élni, mert nem vállalta el az 1967-es film, a Valley of the Dolls feldolgozásában felkínált szerepet, hogy legyen ideje új albumára koncentrálni. Az eredeti alkotás, amelyben Patty Duke és Sharon Tate játszották a főszerepeket, három nőről szól, akiknek életét nagyban befolyásolja a showbiznisz. Aguilerátt állítólag megpróbálták megnyerni az egyik szerepre, de visszautasította az ajánlatot, mert jelenleg teljes gőzzel új albumán dolgozik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!