A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

James Brownnak prosztatarákja van

Vágólapra másolva!
Prosztatarákot diagnosztizáltak a világ egyik legismertebb énekesénél, a soul nagyapjaként is tisztelt James Brownnál. A 71 éves Brownt december 15-én operálják meg.
Vágólapra másolva!

"Sok dologgal találkoztam már életemben, ezen is túljutok majd valahogy" - jelentette ki Brown egy hivatalos nyilatkozatban. Az énekes múlt héten fejezte be kanadai turnéját, a szerdai operációt követően pedig háromhetes kényszerpihenőt tart. A diagnosztizált prosztatarák ellenére Brown még nem mondott le arról, hogy a jövő évet egy ázsiai és egy ausztráliai turnéval kezdje.

Az I Feel Good és a Cold Sweat énekesének több magánéleti problémája is akadt az elmúlt évben: januárban bántalmazás vádjával helyezték bíróság elé, mivel egy vitát követően a földre lökte feleségét. A bíróság végül bűnösnek találta James Brownt, és 1000 dollár (185 ezer forint) bírság megfizetésére kötelezte az énekest.

James Brownnak korábban többször meggyűlt már a baja a hatóságokkal, 1998-ban két és fél év börtönbüntetésre ítélték - szintén bántalmazás vádjával. 2003-ban végül Dél-Karolina állami rendészete felmentette: Brown amnesztiát kapott, az összes addigi vádat ejtették ellene.

Brown, akit leggyakrabban csak a soul nagyapjaként emlegetnek, lassan ötvenéves zenei karriert tudhat a háta mögött. Legnagyobb érdemei között tartják számon, hogy munkássága közvetlen szerepet játszott a hiphhop kialakulásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!