Madonna egy skót dudással turnézik

Vágólapra másolva!
Madonna idén nyáron kezdődő világ körüli turnéjára felbérelte azt a skót dudást, aki több mint három évvel ezelőtt játszott az esküvőjén.
Vágólapra másolva!

Calum 'Spud' Fraser 2000-ben játszott Guy Ritchie és Madonna esküvőjén és fiuk, Rocco keresztelőjén a Dornoch-katedrálisban, Sutherlandben.

A dudásra Madonna az Inverness reptéren figyelt fel nem sokkal az esküvője előtt, amikor az épp az énekesnő Like A Virgin című slágerét adta elő. Madonna jelenleg Kaliforniában tart meghallgatásokat a júniusban San Franciscóban kezdődő Whore Of Babylon World Tour című turnéjához, amelynek során 32 amerikai és 15 európai városban lép fel.

A 37 éves skót dudás így lelkesedett: "Meg vagyok döbbenve, el sem tudom hinni, ami törént. Amikor e-mailt kaptam Madonna ügynökétől, azt hittem, rossz tréfa az egész. De amikor felhívtam a megadott számot, Madonna vette fel a telefont. Megkérdezte, hogy meg tudnám-e csinálni, és én azt válaszoltam: 'Igen, miért is ne!?' Életre szóló élmény lesz. A mennyasszonyom ugyan egy kicsit aggódik, mivel Madonna a világ egyik leghíresebb dívája, de természetesen ő is támogat a döntésemben" - fűzte hozzá Spud.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!