Már jobban van Bo Diddley

Vágólapra másolva!
Egyre jobb állapotnak örvend a 78 éves gitáros, Bo Diddley. Alig pár napja került be egy nebraskai kórházba agyvérzés miatt, de hétfőn végre elhagyhatta az intenzív osztályt.
Vágólapra másolva!

Egy héttel ezelőtt bekövetkezett agyvérzése után kezd egyre jobban lenni a gitáros legenda Bo Diddley, akit hétfő óta már szerencsére nem az intenzív osztályon kezelnek. Azt viszont még senki sem tudja, hogy mikor kerül olyan állapotba, hogy haza is tudják szállítani otthonába, Floridába, ahol további gyógykezelés vár rá a Shands Medical Centerben. Sajtószóvivője elmondása szerint még vannak problémái a beszéddel az idős zenésznek, de a jelek szerint az agyvérzés nem okozott nála tartós károsodást, legalábbis az orvosok jelen pillanatban így látják.

Mint már korábban beszámoltunk róla, Bo Diddley május 19-i iowai koncertjén lett rosszul, zavart állapotban jött le a színpadról, de még képes volt továbbutazni Omahába, ahonnan sajnos már azonnal kórházba kellett szállítani, így került a Creighton University Medical Centerének intenzív osztályára.

Menedzsere, Faith Fusillo az elsők között volt, akivel már beszélgetni is tudott az eset óta Diddley. "Ma reggel végre telefonon beszélgethettem vele. Azt szerette volna megtudni, hogy a cuccai megvannak-e, hova került a gitárja és a pénze a fellépésről. Nagyon megörültem ennek a kérdésnek, hiszen ez az igazi Bo, akit ismerek és szeretek, és ez már jó jel, kezd visszatalálni önmagához" - mesélte Fusillo.

"Nagyon kevés, szinte semennyi testi károsodás figyelhető meg Bónál, csak a beszédközpontjával és a beszédképzésével vannak még problémák, ami napról napra javulni fog, illetve fejleszthető" - fűzte hozzá menedzsere a sajtóközleményben.

Diddley egyébként a hétvégén, vasárnap folytatta volna turnésorozatát az Egyesült Államok közép-nyugati államaiba, valamint az Egyesült Királyságba utazott volna tovább koncertműsorával.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről