Morrissey már tudja, hogy hova temessék

Vágólapra másolva!
Valószínűleg sokakat már nem lep meg a Smiths egykori frontemberének, Morrissey  minap tett kijelentése. A hírhedten lelkibeteg brit énekes a jelek szerint már eldöntötte, hogy pontosan hova szeretné eltemettetni magát.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Morrissey még nincs kész ugyan a halálra, de már azt a helyet tudja, ahol biztosan békében pihenhetne halála után.

A Daily Record magazinnak adott interjújában elárulta, hogy sikerült megtalálnia azt a temetőt, ami kellően elnyerte tetszését. A jelenleg is a legnépszerűbb brit énekesek közé tartozó Morrissey nem meglepő módon sztárok között képzeli el a nyugodt békeidőt, ugyanis a Los Angeles-i - kifejezetten ismert emberekre szakosodott és igen beszédes nevű - Hollywood Forever Temető lenne az a bizonyos helyszín, ahol szívesen látná a nevét a fejfák sorában.

"Tetszik a Hollywood Forever. Elég sokat üldögéltem ott és bizony jól éreztem magam" - mesélte az interjúban a Morrissey.

A döntés meghozásában talán az segített a legjobban, amikor az énekes meglátogatta ezen a kegyhelyen a Ramones frontemberének, Joey Ramone-nak a sírját.

Sőt már arról is elég szilárd elképzelése van, hogy a sírján mit szeretne viszontlátni - onnan fentről. "Mindig úgy gondoltam, hogy semmi többet nem szeretnék feltüntetni a síromon, mint a nevem, a születési és halálozási időm, mindhárom nevemmel így: Steven Patrick Morrissey." De hogy biztos legyen is még helye a temetőben, némi előleg fejében már a sírhely lefoglalásán is erősen elgondolkodott.

A kaszás megjelenése előtt azért még van bőven feladata Morrisseynek, jelenleg is koncertek sorát adja, sőt ha a hírek igazak, már tervben a következő stúdiólemez, melynek producere ugyanaz a Tony Visconti lesz, aki Morrissey utoljára napvilágot látott 2006-os, Ringleader of The Tormentors című lemezén is már segédkezett, de többek között dolgozott már együtt David Bowie-val, a Thin Lizzyvel vagy a Manic Street Preachers tagjaival is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről