A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rács mögé került a szuperproducer

Vágólapra másolva!
Verekedésbe keveredett Kölnben napjaink egyik legkeresettebb producere, Timbaland, akit a német rendőrség letartóztatott, majd később óvadék ellenében szabadlábra helyezett.
Vágólapra másolva!

Kórházi kezelésben kellett részesíteni azt a német férfit, aki konfliktusba keveredett Timbalanddal vasárnap éjjel Kölnben.

Az amerikai producer egyik "védence", Justin Timberlake kölni fellépését követően került összeütközésbe egy Robert F. néven említett férfival, miután az meg akarta akadályozni, hogy barátnője beszédbe elegyedjen vele.

A jelentés szerint a verekedés a férfi rasszista megjegyzéseit követően tört ki egy szálloda előtt, és a végén Robert F.-et a mentők, Timbalandot pedig a rendőrök szállították el, és őrizetbe is vették, majd hétfő reggel óvadék ellenében szabadon engedték.

A Timothy Mosley néven anyakönyvezett dalszerző-producer volt felelős az elmúlt évek legnagyobb slágerei közül olyan gyöngyszemekért, mint a Sexyback és a My Love (Justin Timberlake), vagy a Maneater és a Promiscuous (Nelly Furtado), és ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen korábban jórészt neki köszönhető, hogy Missy Elliottból világsztár lett, és rajta hagyta az ujjlenyomatát Aaliyah, vagy Jay-Z karrierjén is (de még hosszan lehetne folytatni a listát).

Idén tavasszal Timbaland saját albummal is jelentkezett, Shock Value címmel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!