A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

The Game-et börtönbüntetésre ítélték

Vágólapra másolva!
The Game-et 60 napi letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy Los Angeles-i bíróság, miután bűnösnek vallotta magát egy közel egy évvel ezelőtti ügyben, amikor egy Los Angeles-i iskolában zajlott meccsen fegyvert rántott az ellenfél csapatának egyik játékosára. A letöltendő börtönbüntetésen kívül még 150 órányi közmunkát és három év felfüggesztettet is kirótt a bíróság a rapperre.
Vágólapra másolva!

A nyugati-parti fenegyerek, The Game újfent összetűzésbe került a hatóságokkal, amit ezúttal már valószínűleg nem fog megúszni. Egy múlt évi lőfegyverrel való visszaélés kapcsán ellene indult büntetőeljárásban hétfőn hallgatta meg az egyik Los Angeles-i bíróság, ahol nem tagadta a vádakat, így hatvan nap letöltendő börtönbüntetést ítélte a hatóság a zenészt.

The Game - polgári nevén Jayceon Terrell Taylor - közel egy évvel ezelőtt, 2007. májusában egy iskola területén zajló meccs során fegyvert rántott az ellenfél csapat tagjaira, amiben szerencsére senki nem sérült meg, de az ellene indított eljárást nem kerülhette el. Korábban több órányi házkutatás után tudták csak letartóztatni, az előzetesből pedig csak 50 ezer dollár óvadék fejében távozhatott.

A bíróság hétfőn ebben az ügyben mondta ki a végső ítéletet. De hogy súlyosabb büntetést ne szabjanak ki rá, egy gyors vádalkut kötött The Game a bírákkal, így további két vádat ejtettek ellene. Viszont a 60 napos letöltendő szabadságvesztésen kívül Fred Wapner bíró még 150 órányi közmunkát és három év felfüggesztettet rótt ki The Game-re. A hatvan napból egyébként már csak ötvennyolcat kell leülnie, mivel az előzetesben eltöltött két napját is beszámítják. A rapper menedzsmentje egyelőre még nem kommentálta az eseményt. The Game ezzel a tettével most egykori társai, a G Unit tagjainak a nyomdokába léphet, akik közül szinte már mindegyik büszkélkedhet börtönben töltött napokkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!