Klipet rendez Kiefer Sutherland

Vágólapra másolva!
A színész Kiefer Sutherland vállalta el a The Feeling nevű angol popzenekar új klipjének rendezői feladatait. A 24 című sorozat sztárja régóta nagy rajongója a csapatnak, így örömmel veti bele magát ebbe az új szerepkörbe.
Vágólapra másolva!

Újfent rendezői babérokra tör Kiefer Sutherland. A 24 című sorozat Jack Bauere hamarosan videóklipet rendez egyik kedvenc együttesének, a The Feelingnek.

Sutherland nagy rajongója a csapatnak, rendszeres látogatója koncertjeiknek, így örömmel vállalkozott a fiúk új dalának, a Turn It Up című számának a megfilmesítésére. A színészről köztudott, hogy nagy zenerajongó, maga is gitározik, sőt egy zenei stúdió és egy lemezkiadó, az Ironworks tulajdonosa is egyben. Sutherland főleg fiatal tehetségekkel foglalkozik, és jó pár banda karrierjét is egyengeti szabadidejében ezen vállalkozása keretein belül.

"Azt hiszem, elég nagy zenerajongó. Elmondása szerint azért kedvel bennünket, mert nagyon is tisztában van a zenei gyökereinkkel" - nyilatkozta Dan Gillespie Sells, a Feeling frontembere. "Szeretne minél több dologba belefolyni, aminek persze mi nagyban örülünk" - fűzte hozzá az énekes.

A 2005 óta regnáló brit csapat második sorlemeze alig pár hete, február közepén került a lemezboltok polcaira Join With Us címmel. A lemez első felvezetője, az I Thought It Was Over a brit kislemez lista 9. helyén debütált, míg a nagylemez azonnal az első helyet szerezte meg magának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről