Budapesten is nagy sikere van a West End macskáinak

Jelenet a Cats turnéelőadásából
Vágólapra másolva!
A világ körüli turnén szereplő londoni Cats előadás Budapesten a Syma Csarnokban látható, november 17-e és november 20-a között több alkalommal. November 20-án, a fellépéssorozat utolsó napján kétszer, délután és este is előadják a világsikerű musicalt, Cameron Mackintosh és Andrew Lloyd Webber cégének, a Really Useful Groupnak produkciójában.
Vágólapra másolva!

Jelenet a Cats turnéelőadásából Forrás: Cats

1981. május 11-e óta csak Londonban közel 9000-szer adták elő a Macskák-at.
Az előadást

26 országban 50 millió ember látta már,

és a sikersorozat máig töretlen. A darab az angol színjátszás legnagyobb megbecsülését, a Laurence Olivier után elnevezett Olivier-díjat is megkapta mint a legjobb musical, a New York-i Broadway-n játszott verzió pedig 7 Tony-díjjal büszkélkedhet, többek között a legjobb musical és a legjobb rendezés kategóriában.

A Broadway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb show-ja világ körüli turnéra indult,

amely már több mint 300 várost érintett. Andrew Lloyd Webber musicaljének a turnéelőadásairól is elismerő kritikák jelentek meg szerte a világon, többek között a Timesban, a Daily Mirrorban, a Metróban és a Daily Expressben is.

A most Magyarországon is látható show szervezői az első két budapesti előadás alapján arról számolnak be, hogy

a magyar közönségtől is sorra kapják a pozitív visszajelzéseket:

Marianne Benedict mint Grizabella, Marcquelle Ward mint Rum Tum Tugger, Greg Castiglioni mint Gus, a színházi macska vagy Shiv Rabheru mint Mistoffelees, mindössze néhány nevet kiragadva a stábból, nagy sikerrel adják elő a Macskák jól ismert dalait – illetve azt a két szerzeményt, amelyeket újonnan írt a produkcióhoz Andrew Lloyd Webber.

A stáb holnap búcsúzik a turné budapesti állomásától, addig 19-én este 20 órakor, majd 20-án 15 órakor és 20 órakor is látható lesz a musical, amelynek hangulatából a hivatalos trailer is ízelítőt ad:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!